Pogledaj sve web stranice Družbe

Članovi Provincije

Uprava Provincije Bezgrješnog Začeća BDM – Zagreb

OLYMPUS DIGITAL CAMERAS. M. Elizabeta Peršić
provincijalna glavarica 

Rođena je 28. siječnja 1965. god. u Donjoj Motičini kod Našica. U kandidaturu Družbe je primljena 1984. godine, a novicijat je započela 15. kolovoza 1985. Privremene zavjete je položila 15. kolovoza 1987., a doživotne 15. kolovoza 1992. god. Diplomirala je na Glazbenoj akademiji i radila kao profesorica glazbene umjetnosti u Ženskoj općoj gimnaziji Družbe sestara milosrdnica u Zagrebu. Od rujna 2007. godine vršila je službu ravnateljice u Gimnaziji. Uz službu provincijalne glavarice voditeljica je Zbora sestara milosrdnica i orguljašica u Kući matici.

 

 

s. M. Paula KljajicS. M. Paula Kljajić
I. savjetnica i zamjenica

Rođena 7. studenoga 1951. god. u Koraću, općina Bosanski Brod, BiH. Godine 1954 seli sa obitelji u Zbjeg, župa Šumeće, Sl. Brod., Đakovačka biskupija.U Družbu stupila 1968. god., novicijat započela 15. kolovoza 1971., prve zavjete položila 15. kolovoza 1972., a doživotne 15. kolovoza 1977. god.Studirala je na Katehetskom institutu, a zatim na Institutu za crkvenu glazbu na KBF-u Sveučilišta u Zagrebu. Nakon studija 1989. god. vjeroučiteljica je župnog i školskog vjeronauka kao i voditeljica crkvenog pjevanja. Uz dužnost vjeroučiteljice i orguljašice vršila je i nekoliko mandata službu predstojnice.

 

 

s. M. Dragutina Peric 2S. M. Dragutina Perić 
II. savjetnica

Rođena 1955. g. u selu Radovanci, župa Velika kod Požege, u katoličkoj obitelji, od roditelja Dragice i Stjepana, treća od petero djece. Osnovnu školu pohađala je u Radovancima i Velikoj. U Družbu je stupila 1970. god. poslije 8. razreda. Srednju med. školu završila je u Zemunu.

Godine 1978., na Veliku Gospu, obukla je redovničko odijelo i položila prve redovničke zavjete, a doživotne 1983. godine. Njezino prvo radno mjesto u kojem se trudila utkati svoje mlade sile; dobrotu, znanje i milosrdnu ljubav prema svima bez razlike, je rad s bolesnicima i osobljem u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu, na kirurgiji – jedinici intenzivne njege, od 1978. do 1992. godine.

Zbog zdravstvenih razloga morala je napustiti rad u bolnici te je započela novu vrstu posla administracije Glasa Koncila i Mak-a, Lađe i Sv. Cecilije, kao i rad u knjižari Glasa Koncila na Kaptolu u Zagrebu, od 4. studenog 1992. do danas.

 

BerislavaS. M. Berislava Grabovac
III. savjetnica

Rođena je 12. travnja 1965. u Mostaru, u katoličkoj obitelji, kao prva od četvero djece. U Mostaru je osnovnu školu i gimnaziju.Nakon mature odlazi u Zagreb na studij defektologije na današnjem Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu. Kao apsolventica javlja se sestrama milosrdnicama u Kući Matici s namjerom da stupi u Družbu, te je neposredno nakon završetka studija, u kolovozu 1989., godine primljena u postulaturu.Položivši prve redovničke zavjete 1992. godine poslana je s još jednom sestrom, na molbu sestara milosrdnica iz Zamsa, u malo pogranično mjesto Mals na sjeveru Italije, gdje je u jednoj vojarni bilo smješteno oko 250 izbjeglica iz Bosne i Hercegovine. Ostale su tamo dvije godine u karitativnom i prosvjetnom radu s izbjeglicama, živeći u maloj zajednici tamošnjih sestara milosrdnica.Po povratku u Zagreb 1994. godine, radi tri godine u Centru za odgoj i obrazovanje Goljak u nastavi i produženom stručnom postupku s djecom s posebnim potrebama.Doživotne zavjete polaže 1997. godine kad je i premještena u Žensku opću gimnaziju Družbe sestara milosrdnica na mjesto ravnateljice gdje ostaje sljedećih deset godina.Od 2007. do danas radi u Duhovno-obrazovnom centru Marijin dvor, Lužnica, u kojem je zadužena za organizaciju vlastitih programa Centra, održavanje web-stranice, komunikaciju s inozemstvom te vođenje kulturno-povijesnih obilazaka dvorca Lužnice i okolice.Za potrebe ove nove djelatnosti i novih oblika apostolata završila je osposobljavanje za voditelja obrazovanja odraslih te za turističkog vodiča licenciranog za Grad Zagreb, Zagrebačku, Karlovačku i Krapinsko-zagorsku županiju.

 

s. Andela BlagusS. Anđela Blagus
IV. savjetnica

Rođena je 13. veljače 1946. godine u Goričanu – Međimurje. Na krštenju je dobila ime Marija. Osnovnu školu završila je u rodnom mjestu – u Goričanu. U samostan Sestara milosrdnica je stupila 1961. godine. Prve zavjete položila sma 1964. godine, a  doživotne 1968. godine. Završivši medicinsku školu 36 godina je radila u zdravstvenim ustanovama. Stupivši u mirovinu vršila je službu predstojnice u zajednici sestara Kuće matice u Zagrebu, a nakon toga sakristanke u crkvi sv. Terezije Avilske, požeškoj katedrali. Od siječnja 2016. godine ponovno obnaša službu predstojnice u Kući matici u Zagrebu.

 

sestra Benedikta 2S. Benedikta Kunić
tajnica    

Rođena je 18. prosinca 1971. u Varaždinu. Krštena je 16. siječnja 1972. u Župi Kraljice svete krunice u Remetincu. Djetinjstvo je provela u Presečnu, sada župa sv. Fabijana i Sebastijana – Oštrice pokraj Novog Marofa. U samostan je ušla 27. kolovoza 1986. g. i u Požegi je pohađala srednju školu. Zatim je 10. kolovoza 1989. došla u Zagreb u postulanturu. Novicijat je započela 14. kolovoza 1990. Prve zavjete položila je 15. kolovoza 1992., a doživotne 15. kolovoza 1997. godine. Radila je na Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu, završila studij Predškolskog odgoja na Učiteljskoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu, te radila kao odgojiteljica u Dječjem vrtiću Svetog Vinka. Neko vrijeme je vršila službu odgojiteljice kandidatica u našoj Provinciji i radila u pastoralu za zvanja. Uz službu tajnice vrši i dužnost učiteljice sestara juniorki naše Provincije.

 


260432_10150206345569212_6354163_nS. M. Mirna Matić

ekonoma

S. M. Mirna Matić rođena je 24. svibnja 1955. godine u Stratinskoj, općina Banja Luka, BiH, od oca Marka i majke Kaje r. Matić. Krštena je 28. svibnja 1955. u župi sv. Ante Padovanskog, Stratinska i dobila ime Marija. Godine 1958. cijela obitelj je doselila u Kaptol kod Požege. U samostan sestara milosrdnica je stupila u kolovozu 1966. te je u Požegi završila osnovnu školu (od petog do osmog razreda), uz koju je istovremenu polazila i Muzičku školu. Godine 1974. je maturirala u požeškoj Gimnaziji i završila šestgodišnju osnovnu Muzičku školu. Iste godine u kolovozu započinje kandidaturu u Zagrebu, a zatim i novicijat. Privremene redovničke zavjete položila 15. kolovoza 1977., a doživotne 15. kolovoza 1982. u Zagrebu. U rujnu 1977. godine upisala je studij Stomatologije u Zagrebu, gdje i diplomirala 7. rujna 1982. godine. Godinu dana je u Osijeku obavljala obavezni pripravnički staž, nakon čega je 2.veljače 1984. položila državni ispit. Po povratku u Kuću maticu u Zagrebu, započinje s radom u zubnoj ordinaciji u Frankopanskoj – za potrebe sestara. Uz posao u ambulanti, subotom i nedjeljom je pastoralno djelovala u župama: povremeno u Oštricama, pet godina u Sv. Ivanu Zelina i godinu dana u Zaprešiću.

Rješenjem Ministarstva zdravstva RH od 28. siječnja 1991. dopušta joj se obavljanje poslova stomatološke zdravstvene zaštite samostalno osobnim radom, tj. otvara se privatna stomatološka ordinacija u Frankopanskoj, za javnost. Nakon završenog poslijediplomskog studija, 27. veljače 1991. obranila je magistarski rad pod nazivom „Prilog ispitivanju utjecaja regionalnih činitelja na potrebe protetske sanacije u Republici Hrvatskoj“, te stekla akademski naziv magistra medicinskih znanosti iz područja stomatologije.

U vrijeme Domovinskog rata, uz blagoslov Vrhovne glavarice redovito, barem jednom tjedno odlazila je u Folnegovićevo naselje gdje je radila s prognanicima.  Kao član Hrvatskog katoličkog liječničkog društva, u to isto vrijeme radila je na razvrstavanju lijekova i ostalih medicinskih materijala iz donacija. Od 1993. godine organizira odlazak siromašnije djece iz Hrvatske i BiH u belgijske obitelji u vrijeme ljetnih praznika – u organizaciji Euro-Children, čijeg je Odbora član. Od 1996.-1999. vršila je službu delegate Sjevernoameričke delegature. Godinu je dana pohađala satove engleskog jezika na Canisius koledžu u Buffalo-u. Od 4. veljače 2000. do 1. kolovoza 2008. živjela je i djelovala u Banjoj Luci gdje je radila u upravi Caritasa i na vraćanju oduzete Družbine imovine. Njezinim zalaganjem i pribavljanjem dokumentacije i donacija, ponovno je izgrađen samostan sestara milosrdnica u Banja Luci s internatom za žensku mladež. Nakon završetka gradnje, oko četiri godine je vršila službu ravnateljice istog internata „Dom sestre Cecilije“. U to vrijeme je vodila liturgijsko sviranje i pjevanje u župi Pohoda BDM u gradu Banjoj Luci te u svetištu sv. Male Terezije u Presnačama. Pet godina je radila na Radiju RS, na nedjeljnoj emisiji „Katolički radio“ i bila član upravnog odbora Katoličkog školskog centra „Bl. Ivan Merz“ u Banjoj Luci. U kolovozu 2008. vratila se u Matičnu provinciju, u Zagreb gdje je po odluci tadašnje provincijalne glavarice radila na pripremama internata za žensku mladež te bila voditeljica istog „Doma BDM Bezgrješne od čudotvorne medaljice“. Od svibnja 2015. godine preuzela je službu provincijalne ekonome.

 

 

 Ostale sestre

 1. s. M.    Adela Švaco  – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 2. s.         Agata Lugarić – Kuća matica, Zagreb
 3. s. M.    Agneta Sakač – Kuća matica, Zagreb
 4. s. M.    Agnezija Colarić – Kuća matica, Zagreb
 5. s. M.    Alfonzina Škalac – Kuća matica, Zagreb
 6. s.         Alma Ceković – Samostan Svetoga Josipa, Molve
 7. s.         Alojzijana Stipić – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 8. s. M.    Amalija Bogdan – Samostan Gospe Lurdske, Gradec
 9. s.         Amalija Kišur – Nadbiskupsko bogoslovno sjemenište, Zagreb
 10. s. M.    Ana Geč – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 11. s. M.    Ancilla Zrinšćak – Kuća matica, Zagreb
 12. s. M.    Andreja Dodaj – Kuća matica, Zagreb
 13. s.         Andrijana Huzjak – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 14. s. M.    Anđela Domšić – Kuća matica, Zagreb
 15. s. M.    Anđela Jelušić  – Nadbiskupski dvor, Zagreb
 16. s. M.    Angelina Šantek – Kuća matica, Zagreb
 17. s. M.    Anica Šarec – Samostan Gospe Fatimske, Osijek
 18. s. M.    Animira Pavlin – Kolegij Družbe Isusove, Jordanovac, Zagreb
 19. s.         Anita Domšić – Kuća matica, Zagreb
 20. s. M.    Anka Kutleša – Kuća matica, Zagreb
 21. s. M.    Antima Žganec – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 22. s.         Antoaneta Gankova – Plovdiv, Bugarska
 23. s. M.    Antoaneta Pleš – Kuća matica, Zagreb
 24. s. M.    Antonija Brežnjak – Kuća matica, Zagreb
 25. s. M.    Antonija Krijan – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 26. s. M.    Assumpta Pipunić – Kuća matica, Zagreb
 27. s.         Barbara Cindori – Svećenički dom Svetoga Josipa, Zagreb
 28. s. M.    Barbara Vrućina, Kuća matica, Zagreb
 29. s. M.    Beata Gregurić – Kuća matica, Zagreb
 30. s. M.    Beatrica Belavić – Kuća matica, Zagreb
 31. s.         Beatrica Kvakar – Kuća matica, Zagreb
 32. s.         Benjamina Samaržija – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 33. s. M.    Benjamina Šmuc – Samostan Svetoga Leopolda Mandića, Varaždin
 34. s.         Bernarda Kopjar – Kuća matica, Zagreb
 35. s. M.    Bernardete Copak – Samostan i župa, Oakville Ontario, Canada
 36. s. M.    Bernardica Novoselec – Kuća matica, Zagreb
 37. s.         Bernardina Golub – Kuća matica, Zagreb
 38. s. M.    Bernardina Ivušić – Samostan Gospe Fatimske, Osijek
 39. s. M.    Blandina Trgovac – Samostan Svetoga Vinka, Zemun
 40. s.         Blanka Podoreški – Kuća matica, Zagreb
 41. s. M.    Bogoljuba Fotak – Kuća matica, Zagreb
 42. s. M.    Bogumila Babić – Župa Svetoga Antuna Padovanskog i BDM Kraljice mučenika, Lasinja
 43. s. M.    Bonita Kontent  – Samostan Prečistog Srca Marijina, Varaždinske Toplice
 44. s.         Božena Marjanović – Kuća matica, Zagreb
 45. s. M.    Božidara Valjak – Svećenički dom Svetoga Josipa, Zagreb
 46. s. M.    Branimira Inkret – Kuća matica, Zagreb
 47. s. M.    Brigita Bubalo – Kuća matica, Zagreb
 48. s.         Brigita Volarić – Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke i Župa Uznesenja BDM, Marija Bistrica
 49. s. M.    Celestina Bizek – Kuća matica, Zagreb
 50. s. M.    Celina Golub – Samostan Svete Lujze de Marillac
 51. s. M.    Danica Kvesić  – Kuća matica, Zagreb
 52. s.         Danijela Blažević – Samostan Gospe Fatimske, Osijek
 53. s. M.    Danijela Dinjar – Kuća matica, Zagreb
 54. s. M.    Danimira Ivančok – Samostan Gospe Lurdske, Grubišno Polje
 55. s.         Darinka Golubić – Kuća matica, Zagreb
 56. s.         Davorina Pavičić – Kuća matica, Zagreb
 57. s. M.    Dolores Bilać –– Kuća matica, Zagreb
 58. s.         Dominika Sente – Nadbiskupski dvor, Zagreb
 59. s. M.    Doroteja Bocak – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 60. s.         Doroteja Hontić – Kuća matica, Zagreb
 61. s. M.    Dubravka Mikanović – Kuća matica, Zagreb
 62. s. M.    Edita Valjak – Kuća matica, Zagreb
 63. s.         Ela Hegedić – Samostan Gospe Fatimske, Osijek
 64. s.         Eleonora Rodić – Kuća matica, Zagreb
 65. s.         Elizabeta Markušić – Kuća matica, Zagreb
 66. s. M.    Elvira Lalić – Kuća matica, Zagreb
 67. s.         Elvira Petric – Kuća matica, Zagreb
 68. s. M.    Emanuela Barinja – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 69. s.         Emanuela Piličić – Kuća matica, Zagreb
 70. s. M.    Emilija Kirin – Kuća matica, Zagreb
 71. s.         Estera Peršin – Kuća matica, Zagreb
 72. s.         Eugenija Turković – Kuća matica, Zagreb
 73. s. M.    Gabrijela Bernardić – Kuća matica, Zagreb
 74. s.         Georgija Pokos – Kuća matica, Zagreb
 75. s.         Gertruda Zenko – Kuća matica, Zagreb
 76. s. M.    Gordana Flegarić – Nadbiskupski dvor, Zagreb
 77. s.         Gracija Šimunec – Kuća matica, Zagreb
 78. s. M.    Greta Culej – Kuća matica, Zagreb
 79. s. M.    Hedviga Lucić – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 80. s. M.    Helena Čalušić – Kuća matica, Zagreb
 81. s.         Hijacinta Ivak – Kuća matica, Zagreb
 82. s. M.    Hijacinta Matanović – Samostan Svetoga Josipa, Sisak
 83. s. M.    Ignacija Muža – Samostan Svetoga Leopolda Mandića, Varaždin
 84. s.         Ignacija Pavlin – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 85. s. M.    Ines Konta – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 86. s. M.    Ines Tutić – Kuća matica, Zagreb
 87. s.         Irena Klimpak – Kuća matica, Zagreb
 88. s. M.    Ivana Benko – Nadbiskupsko bogoslovno sjemenište, Zagreb
 89. s.         Ivana Mikotić – Samostan Gospe Fatimske, Osijek
 90. s. M.    Ivana Evanđelista Tomašić – Kuća matica, Zagreb
 91. s.         Ivanka Ivanković – Samostan Gospe Lurdske, Grubišno Polje
 92. s. M.    Ivanka Vuković – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 93. s. M.    Izaija Bilać – Kuća matica, Zagreb
 94. s. M.    Jelena Budinski – Kuća matica, Zagreb
 95. s.         Jelica Maul – Kuća matica, Zagreb
 96. s. M.    Jelka Vulinović – Kuća matica, Zagreb
 97. s.         Josipa Oroz – Kuća matica, Zagreb
 98. s. M.    Josipa Vrućina – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 99. s. M.    Julija Koren – Kuća matica, Zagreb
 100. s. M.    Justina Pavlin – Župa Presvetoga Trojstva i Svetište Predragocjene Krvi Kristove, Ludbreg
 101. s.         Karitas Jagodar – Kuća matica, Zagreb
 102. s. M.    Karla Ivančić – Župa Presvetoga Trojstva i Svetište Predragocjene Krvi Kristove, Ludbreg
 103. s. M.    Karmela Krajinović – Samostan Prečistog Srca Marijina, Varaždinske Toplice
 104. s.         Karmen Mićanović  – Kuća matica, Zagreb
 105. s.         Karolina Mićanović – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 106. s. M.    Katarina Barbarić – Kuća matica, Zagreb
 107. s.         Katarina Gegić – Kuća matica, Zagreb
 108. s.         Klara Ešegović – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 109. s. M.    Klara Šipek – Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke i Župa Uznesenja BDM, Marija Bistrica
 110. s.         Klementina Gregur  – Kuća matica, Zagreb
 111. s. M.    Konzolata Zbodulja – Samostan Prečistog Srca Marijina, Varaždinske Toplice
 112. s. M.    Krešimira Bošnjak – Papinski hrvatski zavod sv. Jeronima, Rim
 113. s.         Krešimira Katarić – Samostan Svetoga Josipa, Sisak
 114. s. M.    Kristijana Gorjanac – Svećenički dom Svetoga Josipa, Zagreb
 115. s.         Kristina Cenkovčan – Župa Presvetoga Trojstva i Svetište Predragocjene Krvi Kristove, Ludbreg
 116. s.         Krunoslava Ćapin – Kuća matica, Zagreb
 117. s. M.    Krunoslava Fućkan – Samostan Svetoga Vinka, Zemun
 118. s. M.    Ksenija Matić – Svećenički dom Svetoga Josipa, Zagreb
 119.         s.         Ksenija Parag – Apostolska nuncijatura, Zagreb
 120. s.         Ladislava Pejić – Kuća matica, Zagreb
 121. s. M.    Laura Tuba – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 122. s.         Leonila Vulje – Kuća matica, Zagreb
 123. s. M.    Leopolda Čančar – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 124. s. M.    Leopoldina Crljenković – Kuća matica, Zagreb
 125. s.         Lidija Mahovlić – Samostan Svetoga Josipa, Molve
 126. s.         Lilioza Jantol – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 127. s. M.    Lucencija Ribinski – Kuća matica, Zagreb
 128. s.         Ludmila Knežević – Kuća matica, Zagreb
 129. s. M.    Lujza Costa Zuleima – Samostan Svetoga Vinka, Daruvar
 130. s. M.    Ljerka Podoreški – Kuća matica, Zagreb
 131. s.         Ljerka Račić – Kuća matica, Zagreb
 132. s. M.    Ljiljana Grgić – Kuća matica, Zagreb
 133. s. M.    Magdalena Došlić – Papinski hrvatski zavod sv. Jeronima, Rim
 134. s. M.    Magdalena Mrzljak – Kuća matica, Zagreb
 135.         s. M.    Magdalena Saševa Petrova – Plovdiv, Bugarska
 136. s.         Magna Jerković – Kuća matica, Zagreb
 137. s. M.    Marcela Šereš – Kuća matica, Zagreb
 138. s. M.    Margareta Babić – Kuća matica, Zagreb
 139. s.         Marija Zrno – Kuća matica, Zagreb
 140. s.         Marijana Podoreški – Kuća matica, Zagreb
 141. s.         Marina Pintar – Samostan Gospe Fatimske, Osijek
 142. s.         Marinela Žutić – Kuća matica, Zagreb
 143. s.         Marinka Blatarić – Kuća matica, Zagreb
 144. s.         Marta Barišić – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 145. s. M.    Marta Katanić – Kuća matica, Zagreb
 146. s.         Martina Ivkić – Kuća matica, Zagreb
 147. s. M.    Martina Popić – Kuća matica, Zagreb
 148. s. M.    Matea Faltak – Kuća matica, Zagreb
 149. s. M.    Melanija Dragoja – Kuća matica, Zagreb
 150. s.         Melita Gložinić – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 151. s. M.    Melita Luketić – Nadbiskupsko bogoslovno sjemenište, Zagreb
 152. s. M.    Mihaela Čančar – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 153. s. M.    Mihaela Dreno – Samostan Gospe Fatimske, Osijek
 154. s.         Mihaela Lažeta – Samostan Svetoga Josipa, Sisak
 155. s. M.    Mihovila Malek – Kuća matica, Zagreb
 156. s. M.    Milena Štrk – Kuća matica, Zagreb
 157. s.         Milutina Kulundžić – Kuća matica, Zagreb
 158. s. M.    Mira Jelušić – Kuća matica, Zagreb
 159. s.         Mira Šašo – Kolegij Družbe Isusove, Jordanovac, Zagreb
 160. s. M.    Mirela Dujak – Kuća matica, Zagreb
 161. s.         Mirjam Vrbat – Kuća matica, Zagreb
 162. s.         Mirjana Turković – Kuća matica, Zagreb
 163. s. M.    Mirka Barbarić –– Samostan Gospe Fatimske, Osijek
 164. s.         Mirna Krčalić – Kuća matica, Zagreb
 165. s.         Miroslava Bradica, Vrhovna poglavarica Družbe – Kuća matica, Zagreb
 166. s. M.    Miroslava Crljenković – Župa svetog Nikole biskupa, Jastrebarsko
 167. s.         Mirta Belanović – Samostan Gospe Lurdske, Grubišno Polje
 168. s.         Monika Bakran – Kuća matica, Zagreb
 169. s. M.    Monika Kolić – Samostan Gospe Fatimske, Osijek
 170.         s.         Monika Vradova – Plovdiv, Bugarska
 171. s. M.    Natalija Nemec – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 172. s. M.    Nevenka Bejuk – Kuća matica, Zagreb
 173. s.         Nevenka Brkić – Kuća matica, Zagreb
 174. s. M.    Nikolina Prišćan – Apostolska nuncijatura, Zagreb
 175. s. M.    Olga Šiltić – Kuća matica, Zagreb
 176. s. M.    Patricija Mađer – Kuća matica, Zagreb
 177. s.         Paula Puzjak – Župa svetog Nikole biskupa, Jastrebarsko
 178. s.         Paulila Mucić – Kuća matica, Zagreb
 179. s. M.    Paulina Pirš – Kuća matica, Zagreb
 180. s. M.    Pavla Mautner – Kuća matica, Zagreb
 181. s. M.    Radoslava Mlinarević – Nadbiskupski dvor, Zagreb
 182. s.         Rafaela Bakić – Samostan Gospe Lurdske, Gradec
 183. s. M.    Rahela Dolovski – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 184. s.         Rebeka Macek – Kuća matica, Zagreb
 185. s. M.    Regina Belavić – Kuća matica, Zagreb
 186. s.         Renata Babić – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 187. s. M.    Robertina Jugović – Kuća matica, Zagreb
 188. s. M.    Rozalija Kramarić – Kuća matica, Zagreb
 189. s. M.    Rozarija Magaš – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 190. s.         Rozina Gornik – Kuća matica, Zagreb
 191. s.         Samuela Nestić – Kuća matica, Zagreb
 192. s. M.    Samuela Vilenica – Kuća matica, Zagreb
 193. s.         Silva Pokos – Kuća matica, Zagreb
 194. s.         Slava Kišur – Samostan Svete Lujze de Marillac, Novi Goljak
 195. s. M.    Slavka Bogdan – Buma, Salomonski Otoci
 196. s.         Slavka Vrbanić – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 197. s. M.    Slavomira Andrijević – Kuća matica, Zagreb
 198. s. M.    Smiljana Vrućina – Kuća matica, Zagreb
 199. s. M.    Stanka Topić – Kuća matica, Zagreb
 200. s. M.    Stjepanka Karajica – Waldsanatorium bei Planegg,Krailling, Njemačka
 201. s.         Stjepanka Stanić – Kuća matica, Zagreb
 202. s. M.    Suzana Aga – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 203. s.         Suzana Knjeginić – Samostan Svete Lujze de Marillac, Novi Goljak
 204. s.         Štefanija Marković  – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 205. s. M.    Štefanija Županec – Nadbiskupsko bogoslovno sjemenište, Zagreb
 206. s. M.    Tarzicija Gvozdanić – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 207. s.         Tarzicija Hojsak – Kuća matica, Zagreb
 208. s.         Tea Blažević – Kuća matica, Zagreb
 209. s. M.    Tea Juratović – Samostan Bezgrješne od Čudotvorne medaljice, Lužnica
 210. s. M.    Terezija Krasnić – Samostan Svetoga Vinka, Daruvar
 211. s.         Terezina Matković – Kuća matica, Zagreb
 212. s. M.    Tihomila Crnković – Samostan Gospe Lurdske, Gradec
 213. s.         Tihomila Sente – Kuća matica, Zagreb
 214. s. M.    Tihomira Parlaj – Kuća matica, Zagreb
 215. s.         Tihomira Rotim – Samostan Svetoga Josipa, Požega
 216. s. M.    Timoteja Vukšić – Kuća matica, Zagreb
 217. s.         Tomislava Kovačić – Samostan Svetoga Vinka, Daruvar
 218. s. M.    Valentina Klarić – Samostan Svetoga Josipa, Molve
 219. s. M.    Velimira Nikolić – Kuća matica, Zagreb
 220. s.         Veronika Parić – Kuća matica, Zagreb
 221. s.         Veronika Vlašić – Samostan Gospe Fatimske, Osijek
 222. s. M.    Veronika Zidarić – Kuća matica, Zagreb
 223. s.         Viktorija Marjanović – Kuća matica, Zagreb
 224.         s.         Vincencija Šipkova – Plovdiv, Bugarska
 225. s. M.    Vinka Kutleša – Apostolska nuncijatura, Zagreb
 226. s. M.    Vjekoslava Štrbenac – Samostan Svetoga Vinka, Zemun
 227. s. M.    Vjekoslava Vuković – Kuća matica, Zagreb
 228. s. M.    Vjenceslava Kosanović – Kuća matica, Zagreb
 229. s. M.    Vladimira Valjak – Samostan Gospe Lurdske, Grubišno Polje
 230. s. M.    Vlasta Tkalec – Kuća matica, Zagreb
 231. s. M.    Vlatka Dubovečak – Kuća matica, Zagreb
 232. s. M.    Zdenka Ilak – Kuća matica, Zagreb
 233. s. M.    Zora Pavić – Kuća matica, Zagreb
 234. s. M.    Zrinka Lončar – Kuća matica, Zagreb
 235. s. M.    Zvjezdana Krčalić – Samostan Svete Lujze de Marillac, Novi Goljak
 236. s. M.    Zvonimira Čeh – Župa Svetoga Antuna Padovanskog i BDM Kraljice mučenika, Lasinja
 237. s.         Želimira Mikulan – Samostan Prečistog Srca Marijina, Varaždinske Toplice
 238. s. M.    Željka Baltić – Kuća matica, Zagreb