Pogledaj sve web stranice Družbe

Izbor novog područnog vijeća MVM Zagreb

Objavljeno: 16.04.2022. | Novosti

Na susretu koji se održao 31. ožujka 2022. godine u našoj dvorani za druženje, okupili smo se u punom sastavu na čelu s našom s. Marijom. Susretu je prethodio odlazak naših predstavnika na Nacionalnu skupštinu MVM – Hrvatska i BiH, koji se održao vikend ranije u Lužnici. U tom smo tonu započeli susret, iznošenjem informacija o novostima o kojima je bilo riječi na Skupštini. Nakon što smo se upoznali sa svim bitnim informacijama, čestitali našim djevojkama Mirti i Dorotei na novim funkcijama na nacionalnoj razini, uslijedio je dio koji se odnosio na MVM Zagreb – izbor novoga područnog vijeća.

Obzirom da je prethodnim članovima isteklo prvo trogodište, prema statutima MVM izabrani su sljedeći članovi vijeća u promijenjenom sastavu:

Mateja Mihovec – predsjednica,

Ana Krizmanić – dopredsjednica,

Lorena Banić – blagajnica,

Klara Pranjić – tajnica.

Od srca čestitamo novoizabranim članovima područnoga vijeća MVM Zagreb, sa željom da se nikada ne umore živjeti i naviještati vinkovsku i marijansku karizmu u svijetu! Također, zahvaljujemo i našim dotadašnjim članicama Vijeća na svemu što su učinile za MVM Zagreb od njegova osnutka: Mirti kao predsjednici, Dorotei kao dopredsjednici, Ani kao tajnici i Patriciji kao blagajnici. Kao mali znak zahvalnosti, darivali smo ih prigodnim darovima uime cijele zajednice.

Nakon dogovora budućih projekata i aktivnosti koje namjeravamo provesti, uslijedila je zakuska te zajedničko fotografiranje.

A sada, nastavljamo s istim žarom, kao i do sada, u duhu gesla naše zagrebačke zajednice koja se oslanja na Vinkov poziv: „Ljubi, služi, pomaži!“